MENÜ

Ali Ece'den Fenerbahçe'ye 'yorgan' benzetmesi!

Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy'de ağırladığı Denizlispor ile 2-2 berabere kaldı. Sarı - Lacivertli ekip bu maçın ardından 6 maçtır 3 puanın sahibi olamadı. Gazetemiz yazarı Ali Ece, karşılaşmayı ve Fenerbahçe'nin kötü gidişatını NTV'de yayınlanan 90+ programında değerlendirdi.

Fenerbahçe'nin Denzlispor ile 2-2 berabere kalmasının ardından gazetemiz yazarı Ali Ece, NTV'de yayınlanan 90+ programında değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'ye yorgan benzetmesi yapan Ali Ece, 'Rodrigues çok istikrarlı bir kanat oyuncusu değil. Oralara yaptırılan serpişmelerde yorganı oradan çekiyorsun öbür taraftan ayak çıkıyor. Bir de araya stoper sorunu eklenince o da sorun olmaya başladı. Mesela Gustavo bu takımın en iyi orta sahası olmakla beraber Serdar Aziz ile birlikte en iyi stoperi. Buda bir gerçek. Yorganı örtmek için çekiyorsun ayaklar dışarıda kalıyor. Kanatlar dışarıda kalıyor, stoper dışarıda kalıyor, sol bek dışarıda kalıyor. Aslında yorganın malzemesi kaliteli. Ama sırf ortası kaliteli. Diğer taraflarda yorgan ayağa göre ayarlanmamış. Sırf futbolla ilgili kısmı bu.' yorumunu yaptı.

YORUM YAZ