MENÜ

Ali Ece'den Fenerbahçe'nin yıldızına: Ne yiyorsa ben de istiyorum!

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Denizlispor'la deplasmanda karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler karşılaşmayı 2-1 kazanarak zirveye tutunmayı başardı. NTV'de yayınlanan 90+ programında konuşan yazarımız Ali Ece, Denizlispor - Fenerbahçe maçını ve karşılaşmada takımının ikinci golünü atan Vedat Muriç'in performansını değerlendirdi.

Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Denizlispor'la karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler karşılaşmayı 2-1 kazanarak zirveye tutunmayı başardı.

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan 90+ programında konuşan yazarımız Ali Ece, Denizlispor - Fenerbahçe maçını ve karşılaşmada takımının ikinci golünü atan Vedat Muriç'in performansını değerlendirdi.

Milli maçlar sonrası oyuncuların performansının düşebildiğini ifade eden Ali Ece, "Vedat Muriç gibi fizik gücü ağırlıklı olan oyuncular bunun sıkıntısını daha fazla yaşar. Ama kardeşim buradan bayan Muriç'e soruyorum; "Yenge nedir bunun yemek menüsü?" ya genç santrforlara anlatmak için ne yiyorsa ben de istiyorum." dedi.

Vedat Muriç'in fizik gücünden ve performansından özgüyle bahseden Ali Ece, Deniz Türüç'e konuyu getirerek "İnsan bu Vedat Muriç ile oynamak için can atar. Deniz Türüç korneri diye birşey var. Deniz Türüç bugün az süre buldu ben genel performansını eleştiriyorum. Genel performansından dolayı Ersun Yanal ilk 11'de oynatmamak konusunda haklı olabilir" dedi.

YORUM YAZ