MENÜ

Ali Ece'den Fenerbahçeli futbolcuya övgü: Adam Mbappe'yi bitirdi!

Fenerbahçe'nin Audi Cup'ta oynadığı Bayern Münih karşılaşmasında sakatlık geçiren ve o günden bu yana sahalardan uzak kalan Hasan Ali Kaldırım, uzun bir aradan sonra Denizlispor deplasmanında sahada yerini aldı. Misli TV'de yayınlanan "ŞenLig" programında spordaki son gelişmeleri değerlendiren yazarımız Ali Ece, Fenerbahçe gündemini yorumladı ve Hasan Ali Kaldırım ile Emre Belözoğlu'ndan övgüyle bahsetti.

Fenerbahçe'nin Bayern Münih ile oynadığı Audi Cup mücadelesinde sakatlık geçiren ve o günden bu yana sahalardan uzak kalan Hasan Ali Kaldırım, uzun bir aradan sonra Denizlispor deplasmanında sahada yerini aldı.

Haberin Devamı

Misli TV'de yayınlanan "ŞenLig" programında spordaki son gelişmeleri değerlendiren yazarımız Ali Ece, Fenerbahçe gündemini yorumladı.

Hasan Ali Kaldırım'ın gayretinden övgüyle bahseden Ali Ece, "Biz, yaptırdığı tabanla işe gelemeyiz, adam 90 dakika oynadı o tabanla çok yetenekli olmanıza gerek yok." dedi.

Emre Belözoğlu'nun kırık kaburgayla oynamasına değinen Ali Ece, "Emre çok yetenekli bir oyuncu. Hasan Ali Kaldırım, Emre kadar özel yeteneklerle donanmış bir oyuncu değil. Sakatlanmadan önce dünyanın en iyi genç futbolcusu karşısında adam Mbappe'yi bitirdi '1 saniye geçemezsin' dedi. Sık sık eleştirilen bir oyuncuydu, hiçbirimize cevap vermedi. Oturdu, çalıştı" dedi.

YORUM YAZ