MENÜ

Ali Ece'den Fenerbahçe yorumu: Film yeni başlıyor!

Süper Lig'e şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak alınan başarısız sonuçların ardından teknik direktör Ersun Yanal ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de gözler yeni hocaya çevrildi. Yazarımız Ali Ece, Fenerbahçe'de yaşanan son gelişmeler hakkında görüşlerini Misli TV'ye aktardı.

Süper Lig'in 24. haftasında Antalyaspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, istifasını sarı lacivertli yönetime sunmuş ve bu talep, yönetim tarafından kabul edilmişti.

Haberin Devamı

Yaşanan bu gelişmelerin ardından bir çok teknik direktörün ismi Fenerbahçe ile anılmaya başlandı. Fenerbahçe'de yaşanan son gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulunan yazarımız Ali Ece, "Fenerbahçe'de film bitmez ve yeni başlıyor. Hiç unutmayalım ki ilk yıllarında çok başarısız bir dönem geçiren Aziz Yıldırım daha sonra büyük başarıların mimarı oldu. Büyük başarıları yıkan isim de yine kendisi oldu. Aykut Kocaman zamanında niye gönderildi? Zico'yu neden gönderiyorsun? Bunların hepsi hataydı. Ali Koç için de Comolli büyük bir hataydı. Comolli'nin 100 kişilik listesinde sol bek yoktu." dedi.

YORUM YAZ