MENÜ

Ali Ece'den Emre Belözoğlu yorumu: Fenerbahçe'de bunu yapabilecek bir kişi daha yok!

Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Emre Belözoğlu, Çaykur Rizespor karşılaşmasıyla futbolculuk kariyerini sonlandırdı.Belözoğlu, veda karşılaşmasının 39. dakikasında kendi kazandığı penaltıdan golünü de attı. 64. dakikada yerini Zajc'a bırak Belözoğlu, alkışlarla sahadan ayrıldı. Gazetemiz yazarı Ali Ece, NTV'de yayınlanan 90+ programında Emre Belözoğlu'nun futbolculuk kariyerini sonlandırmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu, dün akşam oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmasıyla aktif futbolculuk kariyerini sonlandırdı. Karşılaşmanın 64. dakikasında yerini Zajc’a bırakan 39 yaşındaki futbolcu, sahayı alkışlarla terk etti ve kaptanlık pazubendini Ömer Faruk Beyaz’a bıraktı.

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan 90+ programında konuşan Ali Ece, Emre Belözoğlu'nun futbolculuk kariyerini sonlandırmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ali Ece, ''Emre hakkına naçizane fikrim, yaş icabı fizik/kondisyon olarak ve piranaların çıktığı okyanus liginde Emre Belözoğlu’nun dar alanları açan topları... Fenerbahçe’de bunu yapabilecek bir kişi daha yok. Ozan Tufan’ın en iyi oynadığı bütün maçlarda yanında Emre Belözoğlu vardı. '' yorumunda bulundu.

YORUM YAZ