MENÜ

Ali Ece'den devre yorumu: "Bu maaşa daha verimli olmalıydı"

Süper Lig'de ilk yarı geride kaldı. Yorumcu Ali Ece, Misli Tv'den Evren Göz ile beraber ilk yarının değerlendirmesini yaptı! Beşiktaş ve Trabzonspor ile alakalı açıklamalarda bulunan ikili, takımların sorunlarına değindiler.

Misli Tv'de yayınlanan programda Ali Ece ve Evren Göz ligin ilk yarısına dair değerlendirmelerde bulundu. Devre arasında şampiyonluğa oynamak isteyen takımların ne yapmasına dair yorumlarda bulunan ikili çarpıcı açıklamalara yer vrdi. Ligin ilk yarısı tamamlandıktan sonra Ünal Karaman ile yolları ayıran Trabzonspor da hala gündem sıcakken bordo mavili ekip hakkında açıklamalarda bulunan Ali Ece, "Bu kadar iyi bir ilk yarıdan sonra lider Sivasspor kadar gol atmış bir takım var. Demek ki Sivasspor'da olduğu gibi stoper hattını güncelle, yani bir tane lider stoper al bitsin yani."açıklamalarını dile getirdi.

Haberin Devamı

İlk yarıyı 5. sırada tamamlayan Abdulllah Avcı'nın Beşiktaş'ı hakkında da yorumlarda bulunan Ali Ece beşiktaşın hücum sorununa değindi. Ece, "Beşiktaş maç başına şutta 8. sırada. Kasımpaşa daha çok şut atmış. 17 maçta 27 gol az. Devre arasında mutlaka Beşiktaş'ın skorda üretecek bir saha önü oyuncusu bulması lazım. Boyd ilk yarının en büyük hayal kırıklığından birisi oldu. Lens çok az katkı verdi. Bu maaşa bunca yıldır daha verimli olması gerekiyordu." yorumunda bulundu.

YORUM YAZ