MENÜ

Ali Ece'den derbi yorumu: Hasan Şaş'ın olmaması avantaj oldu!

Galatasaray, Süper Lig'in 23. haftasında Kadıköy'de oynadığı dev derbide Fenerbahçe’yi 20 yıl sonra 3-1 mağlup ederek puanını 45’e yükseltti ve şampiyonluk yarışında önemli bir virajı geçti. Karşılaşmayla ilgili değerlendirmelerde bulunan yazarımız Ali Ece, "Hasan Şaş'ın olmaması Galatasaray için avantajdı" dedi.

Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-1 mağlup etti. Sarı kırmızılı takım Kadıköy'deki son galibiyetini 1999-2000 sezonunda almıştı. Galatasaray-Fenerbahçe maçının üzerinden 2 gün geçmesine rağmen derbi gündemden düşmüyor.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın galibiyeti hakkında değerlendirmelerde bulunan yazarımız Ali Ece, "Galatasaray'da Hasan Şaş'ın olmaması galibiyette etkili oldu. Fatih Terim, Hasan Şaş'ı sakinleştirmek için ekstra zaman harcamadı. Sarı kırmızılılarda bütün takım buz gibiydi. Kadıköy'de 20 yıldır neyin yanlış yapıldığını Fatih Terim çok iyi analiz etti. Bu maçta Ersun Yanal'dan değil de Fatih Terim'den kırmızı görmesini beklerdik. Hasan Şaş Kadıköy'de kendini kaybediyor." dedi.

YORUM YAZ