MENÜ

Ali Ece'den derbi yorumu: Bu hesabı o bozabilir!

Süper Lig'in 25. haftasında Sivasspor deplasmanından 2-2'lik bir skorla ayrılan Galatasaray'da gözler gelecek hafta oynanacak olan Beşiktaş derbisine çevrildi. Karşılaşmayı NTV'de yayınlanan 90+ programında değerlendiren Ali Ece, 26. haftada oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisine de değindi.

Sivasspor, Süper Lig'in 25. haftasında evinde ağırladığı Galatasaray ile 2-2 berabere kaldı. Sarı - Kırmızılı ekipte gözler, 26. hafta oynanacak Beşiktaş derbisine çevirildi.

Haberin Devamı

Gazetemiz yazarı Ali Ece, kritik derbiyi NTV'de değerlendirdi. Beşiktaş'ın kazanma ihtimaline değinen Ali Ece, ' Bunun için Loris Karius'un en azından geçen sezonun Nisan - Mayıs aylarındaki gibi kariyerine göre göreceli en iyi performansını sergilediği zamandı, öyle oynaması gerekiyor. İkinci olarak Feghouli karşısında Caner Erkin. Hatta Mariano - Feghouli karşısında Caner. Caner'in Ankaragücü maçında bir tane çizgiden top çıkarmakla beraber bunun dışında defansif açıdan gole sebep olabilecek kritik hatalar yaptığını gördük. Caner, bu oynadığından daha iyi bir oyuncu. Onunda hatalarından arınması gerekiyor.' şeklinde değerlendirdi.

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın faktörüne değinen Ali Ece, 'Galatasaray'da ise Seri - Lemina meselesinden önce bu oyunu nasıl oynarız? meselesi. Şimdi 15 -45 arasında kim nerede oynadıysa Fatih Terim yine orada oynatacaktır. Çünkü oyundan çok etkilenmiş, açıklamalarından da belli. Şimdi Beşiktaş tarafında da Sergen Yalçın var. Sergen Yalçın rahatlığı denen bir şey var. O özelliğe muazzam hayranlık duyuyorum. Beşiktaş, son yıllarda Galatasaray deplasmanında kaybettiği maçların çoğunda Galatasaray kadar kendi gerginliğine değinildi. Sergen Yalçın o hesabı bozabilir.' yorumunu yaptı.

YORUM YAZ