MENÜ

Ali Ece'den Damien Comolli yorumu: Bulanık suya olta attı, suyu kendi bulandırdı!

Fenerbahçe'de Sportif Teknik Direktör Damien Comolli görevinden istifa etti. Gazetemiz yazarı Ali Ece, Damien Comolli'nin istifasını NTV'de yayınlanan Futbol Net programında değerlendirdi. Ali Ece, ''Comolli, bulanık suya olta attı ve o suyu da kendisi bulandırdı.'' dedi.

Fenerbahçe'de Damien Comolli, Sportif Teknik Direktörlük görevinden istifa etti. Gazetemiz yazarı Ali Ece, Damien Comolli'nin istifasını NTV'de değerlendirdi.

Haberin Devamı

Damien Comolli'nin Twitter hesabı açmasını istifa etmesiyle ilişkilendiren Ali Ece, ''Ben hayatımda böyle bir şey görmedim. Bunca yıl o kadar takımda çalış, hiç Twitter hesabı açma. Sırf çalıştığı takımın başkanı ile farklı düşündüğünü belirtmek için, öyle mi? Frey'de açsaydın. Frey iyi aslında, Frey'i bana şu önerdi ya da ben hakikaten bu işten anlamıyorum yazsaydın kısaca. Gitmek için yaptığı bir şey. Bulanık suya olta attı. O suyu da kendi bulandırdı. '' yorumunu yaptı.

Kulüplerin sportif direktörlerle çalışabilmesi için altyapının önemine dikkat çeken Ali Ece, ''Türkçe bilen, menajerlerle organik olmayan ilişkilere sahip olmayan, birilerinin futbol piyasasındaki piyonu gibi davranmayan insanların başarılı olma şansı var ama daha önemlisi de eğer ilerleyen vadede kulüplerimiz gerçekten sportif direktörlerle çalışmayı planlıyorsa, her şeyden önce onların bilimsel olarak pozitif çalışabileceği, verimli olabileceği yönetimsel alt yapıları oluşturmaları gerekiyor.'' dedi.

YORUM YAZ