MENÜ

Ali Ece'den corona virüs ve Galatasaray - Beşiktaş derbisi yorumu!

Gazetemiz yazarı Ali Ece, tüm dünyada yaşamı duraksatan Corona Virüs'ün spor müsabakalarına etkilerini ve Süper Lig'in 26. haftasında golsüz eşitlikle sonuçlanan Galatasaray - Beşiktaş derbisini Misli TV'de değerlendirdi.

Gazetemiz yazarı Ali Ece, corona virüsün spor müsabakalarına etkilerinizi ve geçtiğimiz günlerde oynanan Galatasaray - Beşiktaş derbisini Misli TV'de gündemine aldı.

Haberin Devamı

Futbolcuların önce birer insan olduklarını dile getiren Ali Ece, ''Benim tek istediğim bir şey var. Corona virüsü en az hasarla mümkünse atlatalım. Gönlümden geçen tamamen hasarsız atlatalım. Futbolcularda şuan futbolcu olmaktan önce birer insan. Benim corona virüs konusunda herhangi bir uzmanlığım olmadığı için hiçbir şey böyle olmalıydı şöyle olmamalıydı demiyorum. Ne desek boş. O top her türlü auta gider çünkü top şuan patlak. Oyuncuların, teknik direktörlerin, maça gidip görev alan hakemlerin, basın mensuplarının hepsine saygı duyuyorum. Sırf onlara saygımdan gelip burada program yapıyorum. İzleyiciler de aynı şekilde. Futbol, önemsiz şeylerin en önemlisidir. Jürgen Klopp'un sözü. Çok güzel bir söz.'' dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray - Beşiktaş derbisini yorumlayan Ali Ece,'' 'Seyircisiz oynanan bir maç. Dünyaca ve ülkece corona virüs ile uğraşıyoruz. Yağmur bastırdı, saha çok ağırlaştı. Bu durum birçok oyuncunun performansını çok etkiledi. Topa Onyekuru bile yetişmiyor. Türkiye'de Onyekuru'dan daha hızlı tek bir şey var o da futbol topu. Onyekuru, bizim ligin en hızlı forvet oyuncusu. İki takımda ilk yarıda 44'er tane pas hatası yaptı ve bu zeminde normal. Ama Galatasaray'ı çok daha fazla etkiledi.'' şeklinde konuştu.

YORUM YAZ