MENÜ

Ali Ece'den Beşiktaş yorumu: Gökhan Gönül yerine kim olacak?

Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş, sahasında Antalyaspor'u konuk etti. Karşılaşma 2-1 konuk ekibin üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunana yazarımız Ali Ece, Beşiktaş'tan ayrılacağı konuşulan Caner Erkin ve Gökhan Gönül hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş, lige çok kötü bir dönüş yaptı. Siyah-beyazlılar, sahasında Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Siyah-beyazlılar bu sonuçla 4 maç aradan sonra kaybederken Akdeniz ekibi, yenilmezlik serisini 9 maça çıkardı.

Haberin Devamı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Gökhan Gönül ve Caner Erkin'in kalmasını istiyoruz ancak kalamazlarsa başımızın çaresine bakmak zorundayız.". dedi. Beşiktaş'taki geleceği belirsiz olan Caner ve Gökhan hakkında değerlendirmelerde bulunan yazarımız Ali Ece, "Gökhan Gönül yerine kimi alacaksın? Unutmayın Lens falan denendi onun yerine. Necip'i denediler. Hem Necip'e hem de takıma zarar verdiler. Belirsizlik çok kötü" dedi.

Gökhan Gönül kimdir?

2 kez Süper Lig, 2 kez Türkiye Kupası ve 3 kez Türkiye Süper Kupası kazanmıştır. Ayrıca, Avrupa'da kupa kaldıramasa da 1 kez Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final, 1 kez ise UEFA Kupası'nda yarı final oynamıştır. Türkiye A Milli Takımı'nın vazgeçilmezlerinden biri olan Gökhan Gönül, şu ana kadar 52 kez Türkiye formasını terletmiştir.

YORUM YAZ