MENÜ

Ali Ece'den Ali Palabıyık'a sert eleştiri: Ayıp denen bir şey var!

Süper Lig'de haftanın karşılaşmasında Trabzonspor, Fenerbahçe'yi 2-1'lik skorla mağlup etti. Karşılaşmanın ardından gazetemiz yazarı Ali Ece, NTV'de yayınlanan 90+ programında karşılaşmayı değerlendirdi ve maçın hakemi Ali Palabıyık'ı eleştirdi.

Süper Lig'de 20 haftanın en önemli maçı olan Trabzonspor - Fenerbahçe karşılaşması, Bordo - Mavililerin 2-1'lik galibiyietiyle sonuçlanırken, gazetemiz yazarı Ali Ece, karşılaşmanın hakemi Ali Payabıyık'ı NTV'de yayınlanan 90+ programında eleştirdi.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık'ı eleştiren Ali Ece, ''Ali Palabıyık'ı kötü anlamda tebrik ediyorum. Şu aralar Fenerbahçe ve Trabzonsporluların aynı olduğu tek konu var o da Ali Palabıyık'ın kötü hakem olduğu. Bundan ötürü kötü anlamda tebrik ediyorum. Bir kere kendi içinde bir tutarlılığın olacak. Ayıp denen bir şey var. İki tarafa da katılıyorum. Ve arttırıyorum. Ali Palabıyık, Tarzan Rıfkı filmindeki Palabıyık Rocky senden daha iyi hakemlik yapar. Senden daha kötü maç yönetebilecek bir hakem yok. Böyle şey olmaz. Bunlar hakemliğe böyle devam ediyorlar. Hiçbir konuda bir haftadır anlaşamayan Fenerbahçe ve Trabzonspor taraftarının ortak düşündüğü tek konu. Gerçekten yeter.'' yorumunu yaptı.

YORUM YAZ