MENÜ

Ali Ece'den Ali Akman yorumu: Bu nedir ya!

Ali Akman, Süper Lig ekiplerinin radarında! Geçtiğimiz günlerde Bursaspor'un genç oyuncusu Ali Akman'ın yeni sezondaki durağının Galatasaray olacağı iddia edilmişti. Bursaspor formasıyla 8 maçta 7 gol 1 asist kaydederek çıkış yakalayan oyuncu, performansıyla göz doldurmaya devam ediyor. Yazarımız Ali Ece, Ali Akman'ı TRT Spor'da yayınlanan Taktik Analiz programında değerlendirdi.

Galatasaray için Ali Akman iddiası. Bursaspor'un 18 yaşındaki oyuncusu Ali Akman'ın gelecek sezon Galatasaray'a transfer olacağı yönünde çıkan iddialar, sarı kırmızılı taraftarları bir hayli heyecanlandırmıştı.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Fenerbahçe gibi Süper Lig ekiplerinin de radarına girdiği öne sürülen Ali Akman, attığı gollerle göz dolduruyor.

Yazarımız Ali Ece, TRT Spor'da yayınlanan Taktik Analiz programında Bursaspor'da attığı gollerle dikkat çeken genç isim Ali Akman'ın performansını değerlendirdi.

Ali Ece, ''Bu çocuklar insan olarak da şampiyonluk adayı. Bıraktım İngiltere Ligi maçını onu izledim. Bana Twitter’dan seninki gol attı dediler. Ne benimki ya? Hepimizinki. ''Ali Akman madem yeni sözleşme imzalamayacak o zaman kadro dışı bırakılsın.'' Bu nedir ya? Bunu diyenler var. Sen yetiştiriyorsun işte daha önce de Enes Ünal’ı yetiştirdin. Sen Vakıfköy’den devam et hocam. '' yorumunu yaptı.

YORUM YAZ