MENÜ

Ali Ece: Selçuk İnan'a hayrandım

Gazetemiz yazarı Ali Ece, Göztepe - Galatasaray maçının ardından NTV'de yayınlanan 90+ programında karşılaşmayı değerlendirdi. Fatih Terim'in maça çelişkili başladığını ifade eden Ali Ece, ' Fatih Terim'in Selçuk İnan ve Belhanda'yı oynatması hataydı ama oyundan alması yanlış değildi. Eskiden Selçuk İnan'a hayrandım keşke kondisyon seviyesine göre son yıllarını yarı emekli tadında geçirebilseydi. ' yorumunu yaptı.

Süper Lig'in 16. haftasında Göztepe, evinde Galatasaray'ı ağırladı. 2-1 Göztepe'nin galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmayı NTV'de değerlendiren yazarımız Ali Ece, 'Galatasaray adına maçın taktiksel açıdan iflas anı, 74 ve 77. dakikalar. 3 dakikada Galatasaray 2 değişiklik yaptı. Selçuk İnan ve Belhanda ikilisiyle 4-4-2'nin iki merkez orta sahası olarak başlarken iki oyuncuda baya baya kötü performans sergiledi. Fatih Terim, aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar alabileceği hatasına düşmeye devam etti.' dedi.

Haberin Devamı

Eskiden Selçuk İnan'a hayran olduğunu dile getiren Ali Ece, 'Hakikaten Selçuk İnan konusunda bir kez daha belirteyim, eskiden çok hayranıydım. Keşke daha önce bu fizik, kondisyon seviyesine göre son yıllarını yarı emekli tadında geçirebileceği ve insanlarında, onunda daha mutlu olacağı bir yere gitseydi.' yorumunu yaptı.

Galatasaray'ın Göztepe karşısında sergilediği performansı değerlendiren Ali Ece, 'Maç Fatih hocanın çelişkisiyle başladı ve öylede bitti. Selçuk ve Belhanda'yı oynatması hataydı ama oyundan alması yanlış değildi. Ama asıl çelişki büyük resimde. Sezon genelinde Fatih Terim'in çelişkisi. Hoca yaklaşık 1 buçuk ay önce dedi ki artık oyuncuların geçmişine değil geleceğine yatırım yapmanın zamanı geldi dedi. Belhanda ve Selçuk yerine, en azından birinin yerine Taylan oynamalıydı. Taylan o şansı bulmalıydı. O zaman demek ki Taylanın geleceğine yatırım yapılmamış.' dedi

YORUM YAZ