MENÜ

Ali Ece: Rachid Ghezzal transferinin başka açıklaması yok!

Beşiktaş, transfer döneminin son gününde Leicester City forması giyen Rachid Ghezzal'ı 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı. TRT Spor'da yayınlanan 'Taktik Analiz' programında konuşan yazarımız Ali Ece, Beşiktaş'ın yeni transferi Rachid Ghezzal ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Yaz transfer dönemi resmen bitti. Beşiktaş, son dakika transferini açıkladı. Siyah-beyazlılar Leicester City forması giyen Rachid Ghezzal'ı 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.

Haberin Devamı

TRT Spor'da yayınlanan 'Taktik Analiz' programında konuşan yazarımız Ali Ece, Beşiktaş'ın yeni transferi Rachid Ghezzal ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Rachid Ghezzal'ın yetenekli bir oyuncu olduğunu ifade eden Ali Ece, "Solak bir oyuncu sağ önde oynar. Driplingi iyidir ancak Gökhan Töre alındı, Ajdin Hasic var. Demek ki başka bir plan var. Gökhan Töre ya da Rachid Ghezzal sol açık oynayacak. Başka açıklaması yok bu transferin" dedi.

Rachid Ghezzal transferinden sonra Ajdin Hasic'i yedek yapacaklarını söyleyen Ali Ece, "Bence üzerine düşünülmesi gereken özel çalıştırılması gereken bir oyuncu. Beşiktaş'ın performansını yükseltebileceği gibi ilerleyen yıllarda satabileceğin bir oyuncu." dedi.

YORUM YAZ