MENÜ

Ali Ece öve öve bitiremedi: İyi ki var!

A Milli Futbol Takımımızda genç isimler performansıyla göz dolduruyor. UEFA Uluslar Ligi B Grubu'nda Rusya Milli Takımı ile mücadele eden Ay-yıldızlı ekibimizde dikkat çeken isimlerden biri de Zeki Çelik'ti... TRT Spor'da yayınlanan 'Taktik Analiz' programında konuşan yazarımız Ali Ece, A Milli Futbol Takımımızın genç yıldızı Zeki Çelik'in performansından övgüyle bahsetti.

UEFA Uluslar Ligi B Grubu'nda Rusya ile karşılaşan A Milli Futbol Takımımız, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. TRT Spor'da yayınlanan 'Taktik Analiz' programında konuşan yazarımız Ali Ece, A Milli Futbol Takımımızın genç yıldızı Zeki Çelik'in performansından övgüyle bahsetti.

Haberin Devamı

Fransa'nın Lille takımında forma giyen Zeki Çelik'ten övgüyle bahseden Ali Ece, "Zeki Çelik'in kestiği Jeremy Pied'i Türkiye'ye getirsek bitti yani... Pied zaten ayak demek ayağını bastı bitti. Zeki Çelik'in onu kesmesi bile başarı." dedi.

Lille'in Türk futbolcuları bizden daha iyi analiz ettiğini söyleyen Ali Ece, "O yüzden de bizden daha iyi. Fransa'nın büyük başarılı takımlarından en zevk vermeyeni Lille. Ama fark etmez iyi ki Lille var. Bize böyle bir sağ bek geliştirdi." dedi.

YORUM YAZ