MENÜ

Ali Ece'den flaş yorum: Galatasary'a en büyük zararı 'Fatih Terimciler' veriyor!

Yazarımız Ali Ece, Galatasaray - MKE Ankaragücü maçı ardından NTV Spor'da yayınlanan 90 + programında çeşitli değerlendirmelerde bulundu. Galatasaray'ın 2-0 üstünlük sağladığı maçın 2-2'lik bir skorla sona ermesin yorumlayan Ali Ece, ' Fatih hoca hata bende diyor ancak Galatasaray'a en büyük zararı 'Fatih Terimciler' veriyor.' dedi.

Süper Lig'de 15. haftada Galatasaray dün akşam evinde MKE Ankaragücü'nü ağırladı ve 88. dakikaya kadar 2-0'lık bir üstünlük sağladı. Maçın son dakikalarında MKE Anaragücü, 88'de İlhan Parlak'ın penaltı golüyle ve 90+1 'de S. Kitsiou'nun golüyle 2-2 'lik bir skor yakaladı.

Haberin Devamı

Karşılaşmasının ardından Fatih Terim'in açıklamalarını değerlendiren yazarımız Ali Ece, 'Bir ay önce Fatih Terim hocaya, oyun kötüyken, Galatasaray beklenenin çok altına kalırken , Fatih Terim hocaya en büyük zararı Fatih Terim'i çok seviyormuş gibi gözüküp, Fatih Terim'den daha fazla Fatih Terimci olanlar veriyor dedim. Ben burada ne demek istiyorum? Hoca maçtan sonra diyor ki benim hatam. Kabahat benim diyor. Öbürleri hala diyor ki değil. hata sende sende değil. Hoca hata bende diyor. Hocayı çok seviyorsan çok sayıyorsan bir kere, ona doğruları söyleyeceksin.' dedi.

Galatasaray taraftarının tutumunu değerlendiren Ali Ece, 'Hocaya bir iyilik yapacaksın. Mesela Abdullah Avcı hoca. İlk bir ay performansı kötüydü hatta çok kötüydü. Sevdiğim saydığım biri olduğu için söyledim. Fatih Terim hocada saydığım biri . Zaman zaman görüştüğüm saygı duyduğum biri olduğu için. Bazı huylarını da sevdiğim biri olduğu için. Yine aynen gitsek yine aynısını söyleyeceğim çünkü burada da aynısını söylüyorum. ' dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray - MKE Ankaragücü karşılaşmasında alınan sonucun nedenini değerlendiren Ali Ece, 'Galatasaray'a Fatih Terim'den çok 'Terimcilerin' en büyük verdiği zarar ise kapalı kapıların ardında hocayı yerden yere vururken kamuoyu karşısında tam tersini söylemeleri. Bir insana zarar vermek istiyorsanız yapacağınız en büyük kötülük onun yaptığı yanlışlara 'hayır hocam yanlış değil doğrudur' demektir. Bunu yaptılar. Bu maçın son 5 dakikasındaki kabusa böyle böyle gelindi.' yorumunu yaptı.

YORUM YAZ