MENÜ

Ali Ece, Galatasaray'daki Arda Turan krizini yorumladı!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Arda Turan ile ilgili kararını resmen açıkladı. Fatih Terim de Cengiz'in açıklamalarını eleştiren bir açıklama yaptı. Yazarımız Ali Ece, Galatasaray'da yaşanan Arda Turan krizi hakkında konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı-kırmızılı kulübün başkanı Mustafa Cengiz'in Arda Turan ile ilgilenmedikleri yönündeki açıklamasına katılmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Terim, Başkan Cengiz'in Arda Turan transferinin gündemde olmadığını açıklaması ile ilgili olarak, "Ben o cümleyi kullanmazdım. Gündem dışı diyorsunuz, ben onu kullanmam. Nedenine gelince de Galatasaray'a hizmet etmişse, altyapısından yetişmişse, giderken Galatasaray'a birçok para kazandırmışsa ben o cümleyi kurmaktan imtina ediyorum açıkçası." diye konuştu.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan yazarımız Ali Ece, "Onyekuru'nun imza atıldığı günde Arda Turan'ın konuşulması anlamsız. Sol açık alındığı gün neden sol açık bir oyuncunun transferi konuşulur? Arda Turan, başarılı olsaydı Başakşehir'de oynardı." dedi.

YORUM YAZ