MENÜ

Ali Ece: Fenerbahçe - Konyaspor maçının en iyisi...

Fenerbahçe, Süper Lig'in 9. haftasında sahasında konuk ettiği İttifak Holding Konyaspor'u 5-1'lik farklı bir skorla mağlup etti. Sarı-lacivertliler alınan bu sonuçla ligde puanını 17'e yükseltti ve maç fazlasıyla 2. sıraya yerleşti. NTV'de yayınlanan 90+ programında konuşan yazarımız Ali Ece, Fenerbahçe - Konyaspor maçını değerlendirdi ve maçın adamını açıkladı.

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği İttifak Holding Konyaspor'u 5-1'lik farklı bir skorla mağlup etti.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertliler alınan bu sonuçla ligde puanını 17'e yükseltti ve maç fazlasıyla 2. sıraya yerleşti.

NTV'de yayınlanan 90+ programında konuşan yazarımız Ali Ece, Fenerbahçe - Konyaspor maçını değerlendirdi ve maçın adamını açıkladı.

Fenerbahçe'de uzun süredir ilk kez herkesin kendi yerinde oynadığını ifade eden Ali Ece, "Solda maçın en iyisi Rodrigues vardı. Sadece Fenerbahçe formasıyla değil, Galatasaray'da oynarken de hiç bu kadar maçın kahramanı olmamıştı." dedi.

Konyaspor gibi bir takıma ilk golün atılmasının çok önemli olduğunu söyleyen Ali Ece, "Konyaspor gol yemedikçe karakterini ve takım gücünü ortaya koyan bir takım" dedi.

YORUM YAZ