MENÜ

Ali Ece'den Tolga Ciğerci yorumu: Kösele ayakkabıyla şut çekiyor gibi!

Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda konuk olduğu MKE Ankaragücü'ne 2-1 mağlup oldu. Gazetemiz yazarı Ali Ece, karşılaşmayı NTV'de yayınlanan 90+ programında değerlendirdi.

Fenerbahçe, MKE Ankaragücü deplasmanından 2-1 mağlup ayrıldı. Süper Lig'de son 3 karşılaşmada sadece 1 puan alabilen Sarı - Lacivertli ekip, tek golünü Serdar Aziz (90+6') ile buldu. Ankaragücü'nün gollerini ise Saba Lobzhanidze (13') ve Gerson Rodrigues (75') kaydetti. Gazetemiz yazarı Ali Ece, karşılaşmayı NTV'de değerlendirdi.

Haberin Devamı

Gereksiz bir risk alındığını belirten Ali Ece, '10. dakikada %80'den fazla top Fenerbahçe'deydi. Ancak Fenerbahçe'nin stoperleri santranın ortalama 5 metre gerisinde. Yani rakip yarı alana çok yakın yerde savunmasını kuruyordu. Bu çok büyük risktir. Üstelik iki stoperinden birisi aslen orta saha olan. Jailson, hiçbir zaman stoperde iyi bir performans sergileyemedi. Gereksiz risk alındı burada.' dedi.

Tolga Ciğerci'nin performansını eleştiren Ali Ece, 'Bazı dönemlerde Ersun Yanal'ın yeterince ofansif oynatmadığı, Ersun Yanal'ın iddia ettiği, futbol oynatmadığı ile alakalı eleştiriyoruz. Bu maçta ise çok fazla 'saldım çayıra' anlayışı ile başlandı. Golü yiyene kadar topun mutlak hakimi Fenerbahçe'ydi ama yerleşim çok hatalı. Tolga Ciğerci'nin son maçlardaki performansından sonra tekrar sol önde başlaması Ersun Yanal'ın hanesine büyük bir eksi yazar. Köseli ayakkabıyla şut çekiyor gibi. ' yorumunu yaptı.

YORUM YAZ