MENÜ

Ali Ece: Ersun Yanal iddialı sözlerinin ağırlığı altında kaldı!

Fenerbahçe Kulübü, teknik direktör Ersun Yanal ile yollarını ayırdı. Yanal, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Trabzonspor deplasmanında sarı-lacivertli takımın başında son kez yer alacak. Yazarımız Ali Ece, tecrübeli teknik adamla ilgili görüşlerini aktardı.

Son olarak Süper Lig'in 24. haftasında Antalyaspor ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, Akdeniz ekibiyle 2-2 berabere kalınmasının ardından istifasını sarı lacivertli yönetime bildirmişti. Bu görüşmenin ardından Fenerbahçe, istifayı kabul ederken, resmi olarak yolların ayrıldığını kamuoyuna duyurmuştu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'deki Ersun Yanal ayrılığı hakkında konuşan yazarımız Ali Ece, "Fenerbahçe küme düşme hattındaydı ve kabus gibiydi. Ersun Yanal geldikten sonra tehlike atlatıldı. Fenerbahçe'nin ligdeki durumuna baktığımızda Ersun Yanal'ın o dönemde hata yapmadığını görüyoruz. Ersun Yanal, iddialı konuşmasının ağırlığı altında kaldı. 'Fenerbahçe savunma yapmaz yaptırır' gibi sözleri vardı. Fenerbahçe savunma da yapar. Fenerbahçe'de sadece Ersun Yanal ile açıklanamayacak yapısal hatalar vardı" dedi.

YORUM YAZ