MENÜ

Ali Ece: Bunlar daha iyi günlerimiz!

Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe, evinde ağırladığı Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı ve Sarı - Lacivertli ekibin Kadıköy'deki galibiyet serisi sona erdi. Karşılaşmayı NTV'de yayınlanan 90+ programında değerlendiren yazarımız Ali Ece, maçın hakemini eleştirdi.

Fenerbahçe Süper Lig'in 21. haftasında evinde ağırladığı Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Alanyaspor, 29 dakikada Papiss Cisse'nin penaltı golüyle maçta üstünlük kurarken, Max Kruse'nin 53. dakikada kullandığı penaltı skora eşitlik getirdi. Gazetemiz yazarı Ali Ece, karşılaşmayı NTV'de değerlendirdi.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın hakemini eleştiren Ali Ece, 'Maçın hakemi tarihe geçecek. Daha doğrusu sadece bu maçın hakemin değil. Devre arasında demiştim ki haksız çıkmak ve mutlu olmak istiyorum ama bunlar daha iyi günlerimiz. Ülke futbolunun kötü yönetilmesinden çıktık en kötü yönetildiği döneme doğru gidiyoruz. Operasyonun eyyam merkezi bugün itibariyle tamamen kontrolünü kaybetti. Eskiden şöyle çalışırlardı; Hakemler kaliteli eyyam yapardı hakemler şimdi ise eyyamın muazzam kalitesizini yapmaya başladılar göz göre göre. Türk futboluna geçmiş olsun diyeyim. Kendi birikimlerini, liyakatlarını aşan bir şey var burada. Yetersiz insanların eline teknoloji verirsen distopya olur. Yani kötü ütopya gerçekleşir. Bu oldu.! yorumunu yaptı.

YORUM YAZ