MENÜ

Ali Ece: Bazı oyuncuların Fenerbahçe'de oynamalarına imkan yok!

Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe, Konyaspor deplasmanından 1-0 mağlup ayrıldı ve bu mağlubiyetle kötü gidişatını devam ettirdi. Süper Lig'in ikinci yarısında büyük düşüş yaşayan Sarı - Lacivertli ekip, rakibinin 9 kişi kalmasına rağmen isabetli şut bile çekemedi ve birçok eleştirinin odak noktası oldu. Gazetemiz yazarı Ali Ece, karşılaşmayı NTV'de yayınlanan 90+ programında değerlendirdi.

Fenerbahçe'de kötü gidişat sürüyor. Sarı - Lacivertli ekip, Konyaspor deplasmanından 1-0 mağlup ayrılırken Sarı - Lacivertlilerin, rakibinin 9 kişi kaldığı anlarda kaleye isabetli bir şutu dahi olmadı. Fenerbahçe'nin bu performansı birçok eleştirinin odak noktası oldu. Gazetemiz yazarı Ali Ece, karşılaşmayı NTV'de değerlendirdi.

Haberin Devamı

Ali Ece, 'Özellikle son 6 dakika Fenerbahçe'de oyuncuların 2 kişi fazla oynarken, kaleye 25- 30 metre uzaktan erken ve biçimsiz ortalar yapmaları... Son derece kötü şutlar atmaları diyemeyeceğim şut atanlara ayıp olur. Ya da aynı futbolcuların daha önce attığı iyi şutlara ayıp olur. Bu sadece psikolojik etkenler, takımın son zamanlarda yaşadığı ve maçta birçok oyuncunun cezalı olmasına neden olan kart cezasına itirazlar, psikolojk olarak takımın dipte olması, teknik direktör sorunu bence hepsinin toplamının bir yansımadır ama her şeyden önce de şartlar ne olursa olsun Fenerbahçe, puan tablosunda şampiyonluğun en güçlü adayı olarak gösterilirken, İddaa Risk Merkezi tarafından da aynı şeyi söylemiştim yine aynı şeyi söylüyorum. Ama bazı oyuncuların Fenerbahçe'de oynamalarına imkan yok.' dedi.

YORUM YAZ