MENÜ

Ali Ece: "Aykut Kocaman kendini yenilemeli!"

Süper Lig'de 21. hafta karşılaşmaları geride kalırken gazetemiz yazarı Ali Ece, Misli Tv'de gündeme dair açıklamalarda bulundu. Türkiye'deki futbol sistemini eleştiren Ali Ece, flaş açıklamalarda bulundu.

Misli Tv'de haftanın gündemini değerlendiren Ali Ece, "Keşke teknik direktör ağırlıklı bir ligimiz olsa, başkan ve yönetici ağırlıklı değil. Keşke sırf futbol taktikleri üzerinden her şey netleşse." yorumunu aktararak Türkiye'deki futbol sistemine eleştirilerde bulundu. Fenerbahçe - Alanyaspor karşılaşmasına da göndermede bulunan Ece, "Fenerbahçe maçıyla ilgili taktik konuşamıyoruz. Çünkü hakem hataları maçın o kadar önüne geçti ki." açıklamasını kaydetti.

Haberin Devamı

Konyaspor'un Aykut Kocaman ile yollarını ayırmasıyla ilgili olarak da konuşan Ali Ece, Kocaman'ın oyun sistemine eleştirilerde bulundu. Ece, "Aykut hoca kendini yenilemeli. Kendi doğrularını güncelleyerek ilerleyen yıllarda tekrar iyi performanslar sergileyebileceğine inanıyorum. Hala bence Konyaspor tarihinin en başarılı hocası. Bizlerle çok tartışmaya girdi, Hücum futbolu diye bir şey yok diye ama var yani hocam." açıklamasında bulundu.

YORUM YAZ