MENÜ

Ali Ece açıkladı: Fenerbahçe'nin en büyük sorunu...

Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Ankaragücü'ne konuk oldu. Karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı ve iki takım da puanını 32'ye yükseltti. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Ali Ece, Ankaragücü - Fenerbahçe maçını değerlendirdi.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Ankaragücü'ne konuk oldu. Karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı ve iki takım da puanını 32'ye yükseltti.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Ali Ece, Ankaragücü - Fenerbahçe maçını değerlendirdi.

"Fenerbahçe gol yemeden gol atma refleksini geliştiremiyor"

Fenerbahçe'nin oynadığı ilk 30 dakikayı bu sezon deplasmandaki en iyi 30 dakika performansı olarak yorumlayan Ali Ece, "Fenerbahçe'nin en büyük sorunu şu; iyi oynadığı dakikalarda gol atamıyor. Gol yemeden gol atma refleksini geliştiremiyor. Çok kötü performans. Bir de 30 dakika ve ilk kez yani oyun olarak bu kadar iyi bir Fenerbahçe vardı. Ama golü yiyen taraf oldu atması gerekirken o oyunun karşılığı gol." dedi.

Fenerbahçe kadrosunun hatalı ve çok çelişkili bir kadro olduğunu ifade eden Ali Ece, "Kendini bir Ersun Yanal'ın yerine koy. Devre arası transferlerini de çıkar. Tolgay sakatlanmadı ama zorlanmaya başladı yoruldu yani belliydi çok zor idare ediyordu. Mutlaka hocanın Tolgay'ı oyundan alması gerekiyordu ama o esnada Serdar Aziz kenara doğru geldi hocam acıyor sakatlık geçiriyorum falan diye orada şimdi bir tane oyuncu değişiklik hakkın kalmış. Mehmet Ekici kırmızı gördü. Senin takımının o gün iyi oynamasa da atacağı bir firikikle maçın kaderini değiştirebilecek kalibredeki özel yetenek oyuncusu en azından firikikte o da kırmızı gördü. Aykut Kocaman'da olsa Ersun Yanal'da olsa ne yapacağına hakikaten karar veremiyorsun." dedi.

YORUM YAZ