MENÜ

Ali Ay: Gitme zamanı hocam

Bursaspor, Antalya’dan sonra Kasımpaşa’ya da yenildi, Le Guen’e sabır kalmadı. Fransız hocayla dün bir araya gelen başkan, “Bırak hocam” dedi. 1.25 milyon Euro tazminatı olan Le Guen ise “Parayı almadan gitmem” diyor.

Ali Ay: Gitme zamanı hocam

Timsah, sezonun ikinci yarısında oynanan maçlarda aldığı kötü sonuçlar sonrası Karabükspor’un ardından açık ara en kötü takım oldu. Yeşil-Beyazlılar kümede kalma yolundaki rakiplerine karşı ise bu süreçte galip gelemedi. Kasımpaşa’ta mağubiyetiyle birlikte ise yönetim adeta ayağa kalktı. Geçen hafta Le Guen’le yaptığı görüşmede, “Sezon sonuna kadar 12 puan istiyorum” diyerek Fransız hocaya uyarıda bulunan başkan Ali Ay, bu kez daha sert çıktı.

Hoca kabul etmiyor

Sözleşmesinde yolların ayrılması durumunda 1.25 milyon Euro ödeneceğine dair madde bulunan Le Guen’le dün bir araya gelen Ay’ın, “Tablo ortada, takımda işlerin düzeleceğine dair en ufak bir ışık yok. Dışarıdan ‘Le Guen para için duruyor’ izlenimi oluştu. Bu sizin için de bizim için de kötü bir durum. İki tarafın da daha fazla zarar görmemesi adına yollarımızı ayıralım” dediği öğrenildi. Ancak Le Guen’in bu öneriye yanaşmadığı ve tazminatı ödenmeden yolları ayırmaya sıcak bakmadığı öğrenildi.

NBA maçına damga vuran ünlü isimler

Haberin Devamı
YORUM YAZ