MENÜ

Ali Akman transfer: Arsenal ve Chelsea girişimine Galatasaray engeli!

Ali Akman, Arsenal ve Chelsea gibi kulüpleri peşine taktı. İngiltere basınından Bursaspor'un genç yeteneği Ali Akman ile ilgili flaş bir transfer iddiası gündeme geldi. Çıkan haberlere göre Arsenal ve Chelsea, Ali Akman için ilk adımı attı. Bursaspor'la sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Ali Akman ile Galatasaray'ın da ilgilendiği belirtilirken bu durumun İngiliz ekiplerine engel oluşturduğu kaydedildi. İşte Ali Akman transferine dair tüm detaylar...

İngiliz basınından flaş Ali Akman iddiası! İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal ve Chelsea, Bursaspor'un gelecek vaadeden yıldızı Ali Akman'ı kadrosuna dahil etmek istiyor.

Haberin Devamı

İki kulübün de transfer için mücadele ettiği belirtilirken çıkan haberlerde Galatasaray'ın da Ali Akman için devrede olması transferde engel oluşturdu.

Bu sezon Bursaspor'da 18 maça çıkan Ali Akman, 9 gol 4 asist kaydetti. Performansıyla göz dolduran Akman'ın sözleşme yenilemeyeceği belirtilirken konuylq ilgili Bursaspor yönetimin de nasıl bir hamle yapacağı merak konusu.

YORUM YAZ