MENÜ

Alexander Sörloth'tan Trabzonspor taraftarına flaş mesaj: Yeter artık!

Trabzonspor taraftarının yolunu gözlediği Alexander Sörloth'tan son dakika açıklaması... Norveçli yıldız, Karadeniz ekibi taraftarlarının Instagram üzerinden kendisine gönderdiği 2 milyonu aşkın 'Come to Trabzonspor' mesajına isyan etti. Trabzonspor taraftarının desteğini ve sevgisine teşekkür eden Sörloth, ''Bu durumu hayatımı çok stresli hale getiriyor. Yeter artık.” ifadelerini kullandı.

Alexander Sörloth'tan Trabzonspor taraftarına flaş mesaj: Yeter artık!

Trabzonspor taraftarları, 2020/21 sezonunun başında Bundesliga ekibi Leipzig'e transfer olan Norveçli golcü Alexander Sörloth’un tekrar takıma dönmesi için kampanya başlattı, yıldız forvet isyan etti. Sörloth’un sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğrafa 2 milyonu aşkın "Come to Trabzonspor" ifadesi kullanarak yorum yapılmasına tepki gösteren Norveçli, bu durumun kendisini çok stresli bir hale getirdiğini vurguladı.

Haberin Devamı

Alexander Sörlothtan Trabzonspor taraftarına flaş mesaj: Yeter artık

Trabzonspor ile 49 maça çıkan Sörloth, 33 gol ve 10 asistlik müthiş bir performans sergilemişti.

'Yeter artık!'

Taraftarın çağrısına son vermesini istediğini belirten Sörloth, kişisel sosyal medya hesabından "Merhaba Trabzonspor taraftarları... Sevginizi ve desteğinizi takdir ediyorum fakat lütfen beni aramayı ve mesaj göndermeyi bırakın. Bu durum hayatımı çok stresli hale getiriyor. Yeter artık.” açıklamasını yaptı.

Alexander Sörlothtan Trabzonspor taraftarına flaş mesaj: Yeter artık

Leipzig formasıyla geçtiğimiz sezon 36 maçta görev alan Sörloth, sezonu 6 gol, 3 asistle kapattı.

Ne olmuştu?

Trabzonsporlu taraftarlar da Sörloth’u yeniden takımlarında görmek için sosyal medyada büyük bir kampanya başlattı. Trabzonspor taraftarları, organize olarak tekrar Bordo Mavili formayı giymesini istedikleri Sörloth’un sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğrafa 2 milyonu aşkın ‘Come to Trabzonspor’ yorumu yazarak oyuncuyu yeniden takıma dönmeye davet etti. Başlatılan kampanyaya katılım hızla devam etti.

Haberin Devamı

Abdullah Avcı: Sörloth'u bekleyeceksek, ben beklemeye razıyım

Trabzonspor'un kiralık olarak kadrosuna katmak istediği Sörloth ile ilgili geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Abdullah Avcı, ''Sörloth keşke olsa. Başkanımız çalışma yapıyor. Bekleyelim görelim. Sörloth'u bekleyeceksek, ben beklemeye razıyım. Olabiliyorsa bizi mutlu eder, olamıyorsa B planına hazırlık yapıyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

YORUM YAZ