MENÜ

Alexander Sörloth'a 2 maç men!

Gençlerbirliği maçında rakibine attığı tokat nedeniyle kırmızı kartla cezalandırılan Alexander Sörloth’un cezası belli oldu. 2 karşılaşmadan men edilen Norveçli, ligde pazar günü oynanacak kritik Sivasspor mücadelesinde takımını yalnız bırakacak

Alexander Sörloth'a 2 maç men!

Trabzonspor’un golcüsü Alexander Sörloth, 8 Şubat’ta Gençlerbirliği maçında Baiano’ya attığı tokat nedeniyle VAR incelemesi sonucunda 90+2’de kırmızı kart ile oyundan atıldı. Hakem Hüseyin Göçek ve yardımcıları, olayı ‘şiddetli itme’ olarak raporlara kaydetti. 23 yaşındaki golcü, tedbirli olarak PFDK’ya sevk edildi. Şimdi ise Norveçli’nin cezası belli oldu. PFDK, Sörloth’a rakip takım oyuncusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle 2 karşılaşmadan men ve 8 bin 500 TL para cezası verildi.

Haberin Devamı

İlkini kupada çekti

2 maçtan men edilen Alexander Sörloth, cezasının ilkini Ziraat Türkiye Kupası’nda dün Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynanan çeyrek final rövanş karşılaşmasında çekti. Ancak Norveçli yıldız, ligde Bordo- Mavililer’in, Sivasspor ile çıkacağı liderlik mücadelesinde takımını yalnız bırakmak zorunda kalacak. 24 yaşındaki yıldız, bu sezon 32 maçta 21 gol ve 7 asistlik katkı sağlamıştı.

YORUM YAZ