MENÜ

Alex takımla çalıştı

Fenerbahçe, deplasmanda Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Alex takımla çalıştı

Arka adalesinde sertleşme olduğu için bir süredir takımla çalışmalara katılamayan kaptan Alex de Souza, bugün yapılan antrenmanda takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenman, pas organizasyonlarının ardından dar alanda yapılan çift kale maçlarla sona erdi. Antrenmanın sonlarına doğru, çift kale sırasında sol kasığında zorlanma hisseden Andre Santos, tedbir amaçlı olarak çalışmayı yarım bıraktı.

Sakatlıkları süren Özer Hurmacı, Emre Belözoğlu ile gribal enfeksiyon geçiren Gökhan Gönül antrenmana çıkmadı. Bu oyuncular tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Ankaragücü maçında sol dizine darbe alan ve bu nedenle ağrıları bulunan Yobo, tedbir amaçlı olarak takımla birlikte çalışmaya katılmadı. Yobo, Arda Keskin eşliğinde düz koşu yaparak antrenmanı tamamladı. Sağ arka adalesinde ağrı hisseden Issiar Dia ile Daniel Güiza, Mamadou Niang, Erturul Taşkıran ve Selçuk Şahin, bireysel oyuncu antrenörü eşliğinde takımdan ayrı olarak yaptıkları çalışma ve düz koşularla antrenmanı tamamladı.

Sarı-lacivertliler, yarın yapacağı basına kapalı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve saat 16.00'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla Gaziantep'e hareket edecek.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ