MENÜ

Albayrak'tan Melo'ya mesaj! Sonrasında 'Aslan' paylaşımı...

Brezilya'nın Palmeiras takımında forma giyen Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo'nun Vasco da Gama ile oynanan karşılaşmada ayak bileği kırılmıştı. Hastanede tedavisi tamamlanan Felipe Melo, evine döndü. Eve dönüş yolculuğundan anları sosyal medyada paylaşan Melo bir süre daha sahalardan uzak kalacak. Evinden maçları takip eden tecrübeli futbolcunun keyfi yerinde. Galatasaray'da forma giydiği dönemden fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Melo'nun daha sonraki paylaşımlarındaki aslan detayı dikkat çekti. Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak Felipe Melo'nun paylaşımına yorum yaparak 'geçmiş olsun' dedi.

Brezilya'nın Palmeiras takımında forma giyen Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo'nun Vasco da Gama ile oynanan karşılaşmada ayak bileği kırılmıştı.

Haberin Devamı

Hastanede tedavisi tamamlanan Felipe Melo, evine döndü. Eve dönüş yolculuğundan anları sosyal medyada paylaşan Melo bir süre daha sahalardan uzak kalacak. Evinden maçları takip eden tecrübeli futbolcunun keyfi yerinde.

Galatasaray'da forma giydiği dönemden fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Melo'nun daha sonraki paylaşımlarındaki aslan detayı dikkat çekti.

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak Felipe Melo'nun paylaşımına yorum yaparak 'geçmiş olsun' dedi.

Fanatik.com.tr / Gizem Ekici

YORUM YAZ