MENÜ

ALBA Berlin, Malaga'yı deplasmanda mağlup ederek seriyi eşitledi: 81-101

7DAYS EuroCup'ın çeyrek finaller etabında ALBA Berlin, sahasında son saniye basketiyle mağlup olduğu Unicaja Malaga'yı deplasmanda 101-81 mağlup etmeyi başardı ve seriyi de 1-1'e getirdi.

ALBA Berlin, Malaga'yı deplasmanda mağlup ederek seriyi eşitledi: 81-101

7DAYS EuroCup'ın çeyrek finaller etabında İspanya temsilcisi Unicaja Malaga, Alman ekibi ALBA Berlin'i konuk etti.

Haberin Devamı

3 maçlık serinin 2'sini kazananın yarı finallere yükseleceği eşleşmenin ALBA Berlin ev sahipliğinde oynanan ilk maçını Unicaja Malaga, Mathias Lessort'tan bulduğu son saniye basketiyle 91-90 kazanmıştı.

Unicaja Malaga, yakaladığı avantaj ile iç sahada ALBA Berlin'i mağlup etmesi durumunda yarı finale yükselecek olsa da Alman ekibi, deplasmandaki zorlu maçta 101-81'lik farklı galibiyete ulaştı ve seriyi 1-1'e getirdi.

ALBA Berlin'de Rokas Giedraitis 23 sayıyla maçın en skorer ismi olurken Luke Sikma 14, Peyton Siva ve Martin Hermannsson da 11'er sayıyla oynadılar.

Ev sahibi Malaga'da ise Giorgi Shermadini 15 sayıyla takımının en skoreri olurken Brian Roberts 13, Sasu Salin 12 sayı üretti.

Seriyi kazanıp yarı finale yükselecek takım, 13 Mart Çarşamba günü ALBA Berlin'in ev sahipliğinde oynanacak maç ile belirlenecek.

YORUM YAZ