MENÜ

Alanya'ya veda etti! Fenerbahçe'nin başına geçiyor

Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut dün akşam Turuncu-Yeşilliler’in başında son maçına çıktı. Akdeniz ekibi ile sözleşmesi sona eren genç hoca, uzun süredir görüştüğü Fenerbahçe ile her konuda anlaştı. Genç hoca futbolculuk döneminde formasını giydiği Kanarya'ya 21 sene sonra teknik adam olarak geri dönecek.

Alanya'ya veda etti! Fenerbahçe'nin başına geçiyor

Yeni Malatyaspor ve Alanyaspor'da kısa sürede yakaladığı başarılarla dikkat çeken Erol Bulut yeni bir sayfa açıyor... Dün akşam son kez Alanyaspor'un başında sahaya çıkan genç teknik adamın, finalin ardından yönetim ve oyuncularla vedalaştığı öğrenildi. Akdeniz ekibi ile sözleşmesi sona eren Bulut, uzun süredir görüşme halinde olduğu, futbolculuk döneminde de formasını giydiği Fenerbahçe'ye imza atacak.

Haberin Devamı

Kondisyoner ve analizci getiriyor

Taraflar arasındaki tek sorun da dün çözüldü. Başarılı çalıştırıcı, ekibini de Kanarya'ya getirmek istiyordu ancak yönetim bu duruma müsaade etmemişti. Son yapılan görüşmede Sarı-Lacivertliler, Bulut'un beraberinde iki antrenörünü daha getirmesine izin verdi. Bu doğrultuda genç hoca, analist İbrahim Kemal Menderes ile kondisyoner Pantelis Pantelopoulos'u yanında Fenerbahçe'ye götürecek.

Genç yaşına rağmen devraldığı takımları ayağa kaldıran Erol Bulut artık Fenerbahçe'nin başarısı için mesai harcayacak. Resmi imzaların en kısa zamanda atılması bekleniyor.

YORUM YAZ