MENÜ

Alanyaspor'da bir yıldız doğuyor! Berkan Kutlu...

Aytemiz Alanyaspor'un Galatasaray'ı 3-2 yenerek kupadan elediği maçta sahada ayak basmadık yer bırakmayan 23 yaşındaki Berkan Kutlu yükselen performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Alanyaspor'un sezon başında bedavaya kadrosuna kattığı çift yönlü orta saha oyuncusu, Süper Lig'deki ilk sezonunda şimdiden 22 maçta maçta forma giymeyi başardı.

Alanyaspor'da bir yıldız doğuyor! Berkan Kutlu...

Berkan Kutlu... Aytemiz Alanyaspor 23 yaşındaki orta saha oyuncusunu sezon başında İsviçre'nin Sion takımından sessiz sedasız kadroya kattı. Türkiye U21 Milli Takımı'nda Tolunay Kafkas'ın şans verdiği Berkan Kutlu buradaki performansını Süper Lig'e de taşımış durumda...

Haberin Devamı

Ümit Milli Takım performansı dikkat çekti!

Bu sezon Gençlerbirliği'nden Trabzonspor'a transfer olan Berat Özdemir ile birlikte Türkiye U21 takımında orta sahada forma giyen Berkan Kutlu, Avusturya ve Kosova maçlarındaki performansıyla dikkat çekmişti.

Alanya'da formayı aldı bırakmadı!

Aytemiz Alanyaspor'da sezon başında çok fazla forma şansı bulamayan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Ümit Milli Takım kampı dönüşü Alanyaspor formasını düzenli giymeye başladı. Genç oyuncu ilerleyen haftalarda Çağdaş Atan'ın vazgeçilmezleri arasına girdi.

Alanyasporda bir yıldız doğuyor Berkan Kutlu...

Tam bir joker!

Antalyaspor maçında orta sahadan topu sürerek sezonun en güzel gollerinden birini atan Berkan Kutlu, orta sahanın her yerinde forma giyebiliyor. Gerçek bir 6 numara olan solak yıldız adayı ayrıca 8 numara, 10 numara ve kanatlarda da forma giyebiliyor.

Haberin Devamı

Ortalama 12.5 KM koşuyor...

Galatasaray maçında Salih Uçan ile birlikte Alanyaspor takımının en iyilerinden biri olan Berkan Kutlu dinamizmiyle de dikkat çekiyor. Ortalama her maç 12.5 KM koşan Berkan, takım idmanları dışında ekstra çalışmaya da özen gösteriyor.

Fenerbahçe maçında Atalanta izledi!

Bu sezon Fenerbahçe ile Alanyaspor arasında oynanan Süper Lig karşılaşmasında Ozan Tufan ve Berkan Kutlu'yu İtalyan devi Atalanta izlemişti. Atalanta dışında bir kaç Avrupa kulübünün daha Berkan Kutlu'yu takibe aldığı belirtiliyor.

Alanyasporda bir yıldız doğuyor Berkan Kutlu...

Bedavaya geldi...

İsviçre Milli Takım yetkililerinin takibe aldığı 23 yaşındaki orta saha sezon başında Sion takımından bedelsiz olarak kadroya katılmıştı. 2024 yılına kadar kulübüyle sözleşmesi bulunan ve 3 kez Ümit Milli Takım forması giyen Berkan Kutlu Süper Lig ve Türkiye Kupası dahil Alanyaspor formasıyla bu sezon toplam 25 maça çıktı.

Yakup Çınar - FANATİK ÖZEL

YORUM YAZ