MENÜ

Alanyaspor'da Francesco Farioli dönemi sona eriyor

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, teknik direktör Francesco Farioli ile yollarını ayırma kararı aldı. İtalyan teknik adam, oyuncularıyla Galatasaray ile oynadıkları hazırlık maçının ardından vedalaştı.

Alanyaspor'da Francesco Farioli dönemi sona eriyor

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'da sıcak bir gelişme yaşandı. Son 4 maçından sadece 1 puan çıkarabilen ve 25 puanla 11. basamakta bulunan Akdeniz ekibi, teknik direktör Francesco Farioli ile yollarını ayırma kararı aldı.

Haberin Devamı

OYUNCULARINA VEDA ETTİ

İtalyan futbol adamının depremzedelere destek amacıyla Galatasaray ile oynanan hazırlık maçı sonrası oyuncularına veda ettiği öğrenildi. Ağustos 2020'de Alanyaspor'da Çağdaş Atan'ın yardımcısı olarak Türkiye kariyerine başlayan 33 yaşındaki teknik direktör, Fatih Karagümrük'te teknik direktör olarak görev almasının ardından Akdeniz ekibine dönmüştü.

Alanyasporda Francesco Farioli dönemi sona eriyor


Francesco Farioli yönetimindeki Alanyaspor, bu sezon ligde 22 maçta 6 galibiyet, 7 beraberlik, 9 mağlubiyet aldı. Akdeniz ekibi, 25 puanla 11. sırada yer alıyor.

1.55 PUAN ORTALAMASI

Aralık 2021'de Bülent Korkmaz'ın yerine göreve başlayan Farioli, Alanyaspor'da 47 maça çıktı ve 21 galibiyet, 10 beraberlik, 16 mağlubiyet alarak 1.55 puan ortalaması yakaladı.

Haberin Devamı

Ömer Necati Albayrak

 

YORUM YAZ