Alanyaspor'da Augusto, Fenerbahçe maçında tarihe geçti!

Alanyaspor’da Antonio Augusto, ilk golünde Fenerbahçe’ye karşı takımının ligdeki en erken golünü attı. 23 yaşındaki oyuncu ayrıca, Kanarya’ya deplasmanında başka bir ilke daha imza attı.

Alanyaspor'da Augusto, Fenerbahçe maçında tarihe geçti!

Konuk ekip Alanyaspor, Fenerbahçe karşılaşması öncesi son 3 maçından 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle ayrılmıştı. Kadıköy’deki zorlu maçtan puan ya da puanlarla ayrılmak isteyen Akdeniz ekibi, istediğine zor da olsa ulaştı. 2-2 biten mücadelede Alanya’nın hücumundaki önemli oyunculardan Antonio Augusto, tarihe geçecek bir performansa imzasını attı. Augusto, karşılaşmanın 11 dakika 32. saniyesinde ceza sahası içerisinde perdeyi açan golü attı. Augusto, Alanyaspor’un Süper Lig tarihinde bu deplasmandaki en erken golünü attı.

Haberin Devamı

Sadece Pendik’e atmıştı

Daha önce ligde forma giydiği 18 maçta tek golünü, yine İstanbul’da 1-1 biten Pendikspor deplasmanında kaydeden Angolalı futbolcu, Kanarya’nın ikinci devrede 2-1 üstünlüğü sağlamasından sadece 4 dakika sonra soldan rakip kaleye doğru yöneldi ve ceza sahası dışından kaleci Livakovic’i çaresiz bırakan bir şutla takımının sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılmasını sağladı. 23 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe’ye deplasmanda iki gol atan ilk Alanyasporlu futbolcu olarak da tarihe geçmeyi başardı.

Alanyasporda Augusto, Fenerbahçe maçında tarihe geçti

YORUM YAZ