MENÜ

Alanyaspor'a Portekizli 10 numara: Joao Novais

Yakın zamanda önemli orta saha oyuncularını kaybeden Alanyaspor, son olarak Braga forması giyen 28 yaşındaki 10 numara Joao Novais'i satın alma opsiyonuyla 1 yıllık kiraladığını açıkladı.

Alanyaspor'a Portekizli 10 numara: Joao Novais

Salih Uçan'ı Beşiktaş'a, Berkan Kutlu'yu Galatasaray'a, Siopis'i Trabzonspor'a gönderen Alanyaspor'dan flaş bir hamle geldi. Akdeniz ekibi, Portekiz ekibi Braga'dan Joao Novais'i kadrosuna kattığını açıkladı. Akdeniz ekibi, Portekizli oyuncunun satın alma opsiyonuyla 1 yıllık kiralandığını duyurdu.

Haberin Devamı

İmza töreninde konuşan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Aramıza hoş geldin Novais. Takımımıza katkı sağlayacağına yürekten inanıyorum. Kazasız ve belasız bir sezon geçirmesini temenni ediyorum" dedi.

Alanyaspora Portekizli 10 numara: Joao Novais

Novais ise, "Başkanıma bana böyle bir fırsatı verdiği için teşekkür ediyorum. Türkiye'nin en iyi kulüplerinden birine geldiğimi düşünüyorum. Beklentileri karşılaşacağımdan kimsenin şüphesi olmasın." diye konuştu.

Porto altyapısından yetişen, ardından sırasıyla Leixoes ve Rio Ave'de forma giyen Novais, Temmuz 2018'de 1.5 milyon Euro bedelle Braga'ya imza atmıştı. Braga'da 110 maça çıkan ve 6 gol, 13 asistle skora katkı sağlayan 28 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 3 milyon Euro.

YORUM YAZ