MENÜ

Alanyaspor, Florent Hadergjonaj'ı kadrosuna kattı

Alanyaspor, son olarak Süper Lig'de Kasımpaşa forması giyen Kosovalı sağ bek Florent Hadergjonaj'ı kadrosuna kattığını resmen açıkladı.

Alanyaspor, Florent Hadergjonaj'ı kadrosuna kattı

Kasımpaşa ile olan sözleşmesi sona eren Florent Hadergjonaj, Süper Lig'de kaldı. Kosovalı oyuncu, Alanyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Hadergjonaj'ın Kasımpaşa formasıyla kendilerine karşı başarılı performansına dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

Kasımpaşa'da oynarken bize zorluklar yaşatmıştı. Umarım bizde de aynı başarıyı gösterir. Kendisi kişilik ve karakter olarak takdir ettiğimiz bir futbolcu. Her iki tarafa da hayırlı olsun.

Kendisi hakkındaki olumlu düşünceleri nedeniyle başkana teşekkürlerini ileten Florent Hadergjonaj ise şu şekilde konuştu:

Güzel sözleri için başkanımıza teşekkür ediyorum. Kendimi şu anda bile çok rahat hissetmeye başladım. Buradaki herkes beni çok iyi karşıladı. Alanyaspor'u zaten takip ediyordum. Çok iyi bir kadroya sahip olduğumuzu ve bu sezon çok iyi işler çıkaracağımızı düşünüyorum. Buraya başarılı olmaya geldim. Taraftarlarımızı da mutlu etmemiz gerekiyor. Hedefimiz bu olacak.

 

Alanyaspor, Florent Hadergjonajı kadrosuna kattı

YORUM YAZ