MENÜ

Alanyaspor çıkış peşinde

Lige çok kötü bir başlangıç yapan ve teknik direktör değişikliğine giden Alanyaspor’a, şu ana kadar Fatih Tekke de ilaç olamadı. 4 haftadır mağlup olan ve dibe vuran Güney ekibi, Galatasaray deplasmanında çıkış arayacak.

Alanyaspor çıkış peşinde

Galatasaray’ın bu akşamki rakibi Alanyaspor, Süper Lig’de oldukça sıkıntılı günler geçiriyor. Sezona Başakşehir galibiyetiyle başlamalarına rağmen, sonraki 6 haftada 4 beraberlik 2 yenilgi alan Güney ekibi, arada Karagümrük’ü mağlup edip, sonrasında Trabzon ve Sivas’a da üst üste yenilince, teknik direktör Ömer Erdoğan’la yolları ayırdı. Ligdeki son 2 maçta takımın başında Fatih Tekke vardı. Ancak Turuncu-Yeşilliler bu maçlarda da önce Kayserispor’a 1-0, son olarak da Gaziantep’e kendi evinde 3-0 mağlup oldu. Böylece 10 puanla ateş hattına giren Alanyaspor, Galatasaray karşısında puan veya puanlarla nefes almak istiyor.

Yönetimden tatlı ikramı

Teknik ekip ve oyuncular üzerindeki olumsuz havayı ortadan kaldırmak isteyen Alanyaspor Yönetimi, önceki gün yapılan antrenmanı ziyaret ederken, takıma muz ve tatlı ikram etti. Kadrosunda önemli bir eksiği bulunmayan Turucu Yeşilliler, dün sabahki idmanla Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamlayıp akşam saatlerinde İstanbul’a gelerek kampa girdiler.

Haberin Devamı

Alanyaspor çıkış peşinde

YORUM YAZ