MENÜ

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu açıkladı: Fenerbahçe ile Efecan Karaca için anlaşmıştık

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Fenerbahçe ile ismi anılan Efecan Karaca hakkında önemli bir açıklama yaptı. Kendilerinden kaynaklı bir problem olmadığını dile getiren Başkan Çavuşoğlu, ''Anlaşılmıştı ancak sonradan olmadı. Kulübümüzden kaynaklanan bir sorun olmadı, bunu da belirtmek isterim.'' dedi.

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu açıkladı: Fenerbahçe ile Efecan Karaca için anlaşmıştık

Temmuz 2013'ten bu yana Alanyaspor forması giyen ve takım kaptanlığına yükselen Efecan Karaca, Akdeniz ekibi ile 3 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, ismi geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ile anılan 32 yaşındaki kanat oyuncusu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

'Anlaşılmıştı ancak sonradan olmadı'

İmza töreninde konuşan Çavuşoğlu, Fenerbahçe iddialarını doğruladı ve “Bizden kaynaklanan hiçbir sorun olmadığını söylemek isterim. Anlaşılmıştı ancak sonradan olmadı. Kulübümüzden kaynaklanan bir sorun olmadı, bunu da belirtmek isterim” dedi.

'Bir hafta benim için çok zor geçti'

Başkanın ardından söz alan Efecan da kendisi için zor bir hafta olduğunu vurguladı, “Başkanımıza öncelikle teşekkür ediyorum. Sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na ve yöneticilerimize de teşekkür ediyorum. Bir hafta benim için çok zor geçti. Kafa karışıklığı olabilir. Başkan ve yöneticilerimiz kafamın rahatlaması için ellerinden geleni yaptılar. Burası benim evim. 3 yıl daha uzattık. Başkanımıza, hakkımda söyledikleri için çok teşekkür ederim. 9 yıldır buradayım. İnşallah 9 yıl nasıl katkı sağladıysam bu takıma elimden gelen her şeyi vermeye ve savaşmaya davam edeceğim.” dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ