MENÜ

Alanyaspor Teknik Sorumlusu Semih Tokatlı: Kupada final oynamak istiyoruz

Spor Toto Süper Lig’in 30’uncu haftasında Aytemiz Alanyaspor evinde Fraport TAV Antalyaspor’u 4-0’lık skorla mağlup etti. Maçın ardından Alanyaspor'da teknik sorumlu Semih Tokatlı açıklamalarda bulundu.

Alanyaspor Teknik Sorumlusu Semih Tokatlı: Kupada final oynamak istiyoruz

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Aytemiz Alanyaspor teknik sorumlusu Semih Tokatlı, “Galibiyetten dolayı çok mutluyuz. Bu mutluğun en önemli nedeni de özellikle ilk yarıdaki oyundan dolayı. 2. yarı biraz daha kontrollü oynamaya çalıştık. Ama yine de amacımız sonuca ulaşmaktı. Neticesinde ikinci yarıda bulduğumuz gollerle de 4 farklı bir galibiyet elde ettik. Bunun için çalışmıştık. Her şey istediğimiz gibi gitti. Bunun için oyuncularımızı, teknik ekibi ve emeği geçen herkesi kutluyoruz. Yarın da bu maçı unutup hafta içi oynayacağımız maç için daha yüksek konsantrasyonla hazırlanacağız” dedi.

Haberin Devamı

"FİNAL OYNAMAK İSTİYORUZ"

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Antalyaspor ile karşılaşacaklarını ve bu maça da aynı ciddiyet ve konsantrasyonla hazırlanacaklarını söyleyen Tokatlı, “Aynı ciddiyetle ve daha fazla konsantre ile oyuncularımızın motivesini sağlayarak kupa maçına hazırlanacağız. Geçen yıl final oynamış takım olarak bu yıl da final oynamak istiyoruz. Kaliteli bir takımız ve bunu da sahaya yansıtıyoruz. Yansıtmaya da devam edip, final oynamak istiyoruz” diye konuştu.

Burcu MUTLU / ALANYA (Antalya), (DHA) -

YORUM YAZ