MENÜ

Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz: Galibiyet oyuncularımın eseri

Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Beşiktaş zaferi sonrasında önemli açıklamalarda bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı, "Böyle oynadığımız zaman, konsantrasyon ve enerjiyi üst seviyeye çıkarınca farklı bir takım oluyoruz. Oyuncularımın eseri. Onları kutluyorum" diye konuştu.

Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz: Galibiyet oyuncularımın eseri

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş'ı, Khouma Babacar ve Famara Diedhiou'nun golleriyle 2-0 deviren Aytemiz Alanyaspor'da teknik direktör Bülent Korkmaz son düdüğün ardından oldukça mutluydu.

Haberin Devamı

Gecenin kazanan hocası olan Korkmaz oyuncularını kutlayarak, "Sahada müthiş bir futbol savaşı vardı. Oyun disiplininden kopmadan sonuna kadar mücadele ettiler. Böyle oynadığımız zaman, konsantrasyon ve enerjiyi üst seviyeye çıkarınca farklı bir takım oluyoruz. Oyuncularımın eseri. Onları kutluyorum" dedi.

Oyun sistemleri hakkında da konuşan tecrübeli hoca, ""Beşiktaş karşısında alanı merkezden kapatmaya çalıştık. İkinci topu alıp bağlantı pasla hücuma çıkmak istedik. Futbolcularım müthiş bir enerji ve konsantrasyonla oynadı. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık" yorumunu yaptı.

Galibiyeti de Alanya'ya hediye eden başarılı çalıştırıcı, "Burada yaşıyor, burada çalışıyoruz. Taraftara hediye olsun. Sonuna kadar bizi desteklediler. İlk defa bu kadar yoğun bir taraftar önünde oynadık. Taraftar da enerjisini gösterdi son ana kadar" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ