MENÜ

Alanyaspor, Jure Balkovec transferini açıkladı

Alanyaspor, son olarak Fatih Karagümrük forması giyen Jure Balkovec'i kadrosuna kattı ve Sloven sol bek ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Alanyaspor, Jure Balkovec transferini açıkladı

Alanyaspor, son olarak Fatih Karagümrük forması giyen ve bonservisi elinde olan 27 yaşındaki Sloven sol bek Jure Balkovec'i kadrosuna kattığını açıkladı. Akdeniz ekibinde teknik direktör Farioli’nin eski takımında beraber çalıştığı deneyimli savunmacı için imza töreni düzenledi. İmza töreninde Balkovec'in yanı sıra Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu yer aldı.

Haberin Devamı

Başkan Hasan Çavuşoğlu yaptığı açıklamada, "Alanyaspor'umuzun kamp dönemi devam ederken, bir taraftar da transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sol bek mevkisinde eksiğimiz vardı. Balkovec ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladık. Fatih Karagümrük'te zaten başarılı bir oyuncuydu. Başarısını Alanya'da da artırarak devam ettireceğine inanıyorum. Kulübümüze ve Balkovec'e hayırlı olsun" dedi.

Alanyaspor, Jure Balkovec transferini açıkladı

Jure Balcovec ise şunları söyledi: "Öncelikle başkan beye güzel düşünceleri için teşekkür ediyorum. Benim için yeni bir kariyer ve seviye olarak bir üst seviyede olduğumu düşünüyorum. Bu takım için elimden geleni yapacağım. Ayrıca teknik ekiple yeniden buluştuğum için de mutluyum."

Slovenya Milli Takımı’nda da forma giyen Balkovec, Karagümrük formasıyla çıktığı 66 maçta 3 gol, 9 asist yapmıştı.

YORUM YAZ