MENÜ

Alanyaspor - Galatasaray maçı analizi: Galatasaray'ın kalesi!

Galatasaray Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Galatasaray rakibini 18. dakikada Emre Kılınç'ın attığı golle 1-0 yenerek üç puanın sahibi oldu. Galatasaray'ın galibiyeti sonrası konuşan Fanatik.com.tr Yayın Koordinatörü Umut Eken, Alanyaspor - Galatasaray maçını Fanatik TV'de yorumladı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in ilk 11 tercihini 'anlaşılabilir' olarak yorumlayan Umut Eken, "Taylan'ı kullanmamasının nedeni bence Alanyaspor'un oyununu kabullenecek olmasıydı. Fatih Terim'in ilk yarıyı o şekilde kabullenmesini anlamak mümkün değil. Mücadele Galatasaray savunmacılarıyla Muslera arasında oynanan bir maça dönmeye başlamıştı." dedi.

Galatasaray haberi... Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Galatasaray rakibini 18. dakikada Emre Kılınç'ın attığı golle 1-0 yenerek üç puanın sahibi oldu.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın galibiyeti sonrası konuşan Fanatik.com.tr Yayın Koordinatörü Umut Eken, Alanyaspor - Galatasaray maçını Fanatik TV'de yorumladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kadro tercihleri üzerinden değerlendirme yapan Umut Eken, "Fatih hocanın tercihleri anlaşılabilir. Taylan'ı kullanmamasının nedeni bence Alanyaspor'un oyununu kabullenecek olmasıydı. Fatih Terim'in ilk yarıyı o şekilde kabullenmesini anlamak mümkün değil. Mücadele Galatasaray savunmacılarıyla Muslera arasında oynanan bir maça dönmeye başlamıştı." dedi.

Galatasaray'ın Alanyaspor karşısında savunma ağırlıklı taktikle oynadığına dikkat çeken Umut Eken, "Galatasaray böyle oynayarak kazandı çünkü Muslera var. Tabir yerindeyse Muslera Galatasaray'ın kalesi. Bu tür maçları senede bir-iki kere oynayabilirsiniz, üçüncüsü olmaz. Öte yandan Alanyaspor'un organizasyonu müthişti. Çok fırsat yakaladılar ama çok şanssızlardı" dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ