MENÜ

Alanyaspor - Beşiktaş maçı sonrası öz eleştiri ve sitem bir arada! Sosyal medya yıkıldı...

Alanyaspor 2- 1 Beşiktaş… Süper Lig’in 12. haftasında Alanyaspor, evinde ağırladığı Beşiktaş’ı Bakasetas ve Babacar’ın golleriyle 2-1 mağlup etti. Beşiktaş’ın tek golü Vincent Aboubakar’dan geldi.2-1’lik Beşiktaş galibiyeti sonrası Alanyaspor puanını 26’ya yükselterek zirvedeki yerini korudu. Beşiktaş ise 19 puanla 4. sırada kaldı. Maçın hakemi Atilla Karaoğlan’ın kararları sosyal medyada eleştirilerin odak noktası oldu. Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan ve Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın açıklamaları da gündeme damga vuran bir diğer detay oldu. Kimi Beşiktaş taraftarı öz eleştiri yaparak Alanyaspor'u tebrik ederken kimi taraftarlarsa transfer konusuna dikkat çekti ve sitem etti. İşte Alanyaspor - Beşiktaş maçı sonrası atılan çarpıcı tweetlerden bazıları...

Alanyaspor'un 2-1'lik Beşiktaş galibiyeti sosyal medya gündemine damga vurdu. Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan ve Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın maç sonu açıklamaları dikkat çeken bir diğer detay oldu.

Haberin Devamı

Kimi Beşiktaş taraftarı Alanyaspor’un performansına dikkat çekerek öz eleştiri yaptı kimisiyse transfer konusuna değinerek mevcut kadroyu eleştirdi.

Alanyaspor’da Teknik Direktör Çağdaş Atan’ın maç sonu yaptığı açıklamaların ardından basın mensuplarına "Sorunuz yok mu arkadaşlar?” demesi de sosyal medyada en çok konuşulan konuların başında geldi.

İşte Alanyaspor - Beşiktaş karşılaşması sonrası atılan tweetlerden bazıları...

YORUM YAZ