MENÜ

Alanyaspor - Beşiktaş canlı şifresiz izle! Beinspors şifresiz izleme...

Süper Lig'de Beşiktaş ile Alanyaspor 3 puan mücadelesi veriyor. Alanyaspor sahasında kazanma peşinde... Beşiktaş ise deplasmanda kazanarak yeniden şampiyonluk potasına girmek istiyor. Beşiktaş - Alanyaspor canlı izleme yöntemleri iki takım taraftarları tarafından merak konusu. Beşiktaş - Alanyaspor maçı detaylar haberimizde...

Süper Lig'de 24. haftanın açılış maçında Aytemiz Alanyaspor ile Beşiktaş üst sıralar için mücadele ediyor. Aytemiz Alanyaspor sahasında kazanma peşinde. Beşiktaş ise deplasmanda galibiyet arıyor. Beşiktaş'ta son maçta hafif sakatlanan Boateng ve Ljajic yedekler arasında. İki takımın arasında mücadele başladı. Peki, Alanyaspor - Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

Haberin Devamı

Alanyaspor - Beşiktaş 11'ler

Alanyaspor: Marafona, Nsakala, Welinton, Caulker, Onur, Ceyhun, Siopis, Fernandes, Bakasetas, Efecan, Cisse

Beşiktaş: Karius, Gökhan Gönül, Vida, Victor Ruiz, Caner Erkin, Atiba, Elneny, Nkodou, Lens, Tyler Boyd, Burak Yılmaz

Alanyaspor - Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Alanya’da Bahçeşehir Okulları Stadı’nda saat 20.00’de başlayan karşılaşmayı, hakem Halis Özkahya yönetiyor. beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanan maçın skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Beşiktaş, ligin son 2 haftasında 1 puan alabildi. Sergen Yalçın yönetiminde Çaykur Rizespor’u 2-1 ve Gaziantep FK’yi 3-0 mağlup eden siyah-beyazlı ekip, ligin son iki maçında 22. haftada Medipol Başakşehir’e 1-0 mağlup oldu, 23. haftada ise Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı.

Ligde 11 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 yenilgi alan Beşiktaş, 37 puanla 7. sırada bulunuyor. Aytemiz Alanyaspor ise 11 galibiyet, altışar beraberlik ve yenilgiyle 39 puan toplayarak 5. sırada yer aldı.

Haberin Devamı

Son 4 deplasman maçında bir galibiyet

Siyah-beyazlı ekip, deplasmandaki son 4 maçta sadece bir kez kazanabildi. Çaykur Rizespor’a üstünlük kuran Beşiktaş, Fenerbahçe’ye 3-1, Göztepe’ye 2-1 ve Medipol Başakşehir’e 1-0 mağlup oldu.

6 oyuncu sarı kart ceza sınırında

Kritik haftalara giren Beşiktaş’ta 6 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Burak Yılmaz, Atiba Hutchinson, Caner Erkin, Georges-Kevin N’Koudou, Umut Nayir ve Tyler Boyd, Alanyaspor maçında sarı kart gördükleri takdirde, gelecek haftaki MKE Ankaragücü karşılaşmasında cezalı olacak.

Ljajic hazır

Trabzonspor maçı öncesindeki antrenmanlara hastalığı nedeniyle çıkamayan ve bu maçta görev alamayan Adem Ljajic, Aytemiz Alanyaspor karşısında oynayabilecek duruma geldi. Sakatlıkları nedeniyle hafta başındaki antrenmana çıkamayan Caner Erkin, Kevin-Prince Boateng ve Georges-Kevin N’Koudou’da sıkıntı bulunmuyor. Henüz hazır olmayan Dorukhan Toköz’ün ise yarınki karşılaşmada görev alması beklenmiyor.

Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor’a yenilmedi

Beşiktaş’ın Süper Lig’de rakibine karşı büyük üstünlüğü bulunuyor. İki takım ligde 8. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan maçların 6’sını siyah-beyazlı ekip kazandı, 1 maç ise berabere bitti. Beşiktaş ile Aytemiz Alanyaspor ligde ilk kez 2016-2017 sezonunda karşı karşıya gelirken, siyah-beyazlı ekip iki maçı da 4-1 kazandı. Beşiktaş, 2017-2018 sezonunda oynanan maçlarda rakibine 2-1 ve 1-0 üstünlük kurdu. 2018-2019 sezonunun ilk maçında iki takım 0-0 berabere kalırken, ikinci devredeki mücadeleyi siyah-beyazlı ekip 2-1 kazandı. Beşiktaş, bu sezonun ilk yarısındaki karşılaşmada ise rakibini 2-0 mağlup etti. Siyah-beyazlı ekip, 7 maçta rakibine 15 gol atarken kalesinde 4 gol gördü.

YORUM YAZ