MENÜ

Alanya'nın gözü zirvede!

Bülent Korkmaz yönetiminde çıktığı 7 maça 5 galibiyet 2 beraberlik sığdırıp sezona damga vuran, puanını 20 yapan Alanyaspor, Kadıköy’de ilk galibiyetini alırken gözünü zirveye dikti. Akdeniz ekibinde hedef Göztepe ve Rize’yi yenip Trabzon’u yakalamak.

Alanya'nın gözü zirvede!

Ligin ilk haftasında Başakşehir’i deplasmanda 1-0 mağlup eden Çağdaş Atan yönetimindeki Alanyaspor, daha sonra Altay’a 4-1 ve Atakaş Hatayspor’a 5-0 mağlup oldu. Turuncu-Yeşilli takım, bu sonuçların ardından teknik direktör Çağdaş Atan ile yollarını ayırdı. Atan ile çıktığı 3 maçta kalesinde 9 gol görüp rakip fileleri ise 2 kez havalandırarak 3 puan alan Akdeniz ekibi, 4. haftadan itibaren teknik direktör Bülent Korkmaz’ın yönetiminde çıktığı 7 maçta mağlup olmadı.

Haberin Devamı

Milli araya kadar

Alanyaspor, bu maçlarda rakip kalelere 14 gol atarken, kalesinde ise 6 gol gördü. Alanyaspor, Korkmaz ile çıktığı 3 maçta ise kalesini gole kapattı. Bülent Korkmaz’ın oyuncularıyla yaptığı toplantıda, “Milli araya kadar iki maçımız var. Önce Göztepe, ardından Rize deplasmanı. 6 puan alıp bu takımın neler yapabileceğini herkese göstereceğiz” dediği öğrenildi.

YORUM YAZ