MENÜ

Alan Shearer: Manchester United'ın Kane, Sancho ve Grealish'e ihtiyacı var

İngiliz futbolunun efsane golcülerinden Alan Shearer'a göre Manchester United'ın Premier Lig'de yeniden şampiyonluk adına yeniden rekabetçi olabilmesi için Harry Kane, Jadon Sancho ve Jack Grealish'i birlikte transfer etmeyi hedeflemeli.

Alan Shearer: Manchester United'ın Kane, Sancho ve Grealish'e ihtiyacı var

Manchester United, Sir Alex Ferguson'ın son sezonu 2012-13'ten bu yana Premier Lig'de şampiyonluk göremezken geçtiğimiz sezonu da ilk 4'ün dışında tamamlamıştı.

Haberin Devamı

Ancak Manchester United, bu yaz özellikle Jadon Sancho'yu ilk sıraya koyduğu transfer listesiyle yeniden kadrosunu iddialı duruma getirmek istiyor.

İngiliz futbolcunun efsane golcülerinden Alan Shearer ise Sancho'nun yeterli olacağını pek düşünmüyor. İngiliz futboluna bir kez daha hakim olmak istiyorlarsa Kane ve Grealish'in de kadroya katılması gerektiğini belirtiliyor.

The Sun'a konuşan Shearer, "Ole Gunnar Solskjaer, finansal nedenlerle zorlanan birçok kulübün büyük yıldızlarını saatma yoluna gidebileceğini söyledi. Çoğunluk transfer hedefleriyle uğraşmadan ayakta kalmaya uğraşacak olsa da Manchester United'ın durumu biraz farklı. Finansal güçleri ile futbola geri dönüş sonrası transfer pazarının mevcut yapısından faydalanabilecek durumdalar" dedi.

Haberin Devamı

Olmak istedikleri yer için 3-4 önemli oyuncunun transferi gerektiğini belirten eski yıldız, "Jadon Sancho söylentilerini anlıyorum, Harry Kane söylentilerini anlıyorum ve Jack Grealish'e yönelik söylentileri de kesinlikle anlıyorum. Tekrar zirve adına yarışmak istiyorlarsa bu üç oyuncu, tam olarak ihtiyaç duydukları türde isimler" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ