MENÜ

Al-Nassr Maicon transferini böyle duyurdu!

Süper Lig'de ara transfer dönemi ocak ayı sonunda resmen bitti. Ara transfer döneminde en çok gündemde olan takımlardan biri de Galatasaray'dı. Sarı-kırmızılılarda bir yandan forvet transferi tartışılırken diğer yandan takımdan ayrılacak isimler konuşuluyordu. Galatasaray ara transfer döneminde, Diagne, Mitroglu, Luyindama gibi yıldız isimleri kadrosuna katarken Ozan Kabak ve Rodrigues gibi Fatih Terim döneminde parlayan isimlerle de yollarını ayırdı. Ara transfer döneminde takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Maicon, Türkiye'de ara transfer döneminin bitmesinin ardından Suudi takımı Al-Nassr'a transfer oldu. Al-Nassr, Maicon transferini sosyal medyadan paylaşılan bu görüntülerle duyurdu.

Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonu ara transfer dönemi ocak geride bıraktığımız hafta resmen bitti.

Haberin Devamı

Ara transfer döneminde en çok gündemde olan takımlardan biri de Galatasaray'dı. Sarı-kırmızılılarda bir yandan forvet transferi tartışılırken diğer yandan takımdan ayrılacak isimler konuşuluyordu.

Galatasaray ara transfer döneminde, Diagne, Mitroglu, Luyindama gibi yıldız isimleri kadrosuna katarken Ozan Kabak ve Rodrigues gibi Fatih Terim döneminde parlayan isimlerle de yollarını ayırdı.

Ara transfer döneminde takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Maicon, Türkiye'de ara transfer döneminin bitmesinin ardından Suudi takımı Al-Nassr'a transfer oldu.

Al-Nassr, Maicon transferini sosyal medyadan paylaşılan bu görüntülerle duyurdu.

YORUM YAZ