MENÜ

"Aklım sadece şampiyonlukta"

Trabzonspor'un başarılı orta saha oyuncusu Selçuk İnan, hakkında çıkan transfer söylentilerine kulağını tıkadığını belirterek, "Şu anda aklım sadece şampiyonlukta. Başka hiçbir şeyi düşünmüyorum" dedi.

"Aklım sadece şampiyonlukta"

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Selçuk İnan'a sürekli yeni talipler çıkması futbolcunun motivasyonunu bozmuyor. Sevilla, Villareal ve son olarak Paris Saint German kulübünün kendisiyle ilgilenmesini umursamayan futbolcu gazete okumuyor. Sezon sonunda sözleşmesi biteceği için bu tür taliplerin ortaya çıkmasının normal olduğunu ifade eden Selçuk, "Ancak ben sadece işime konsantre oldum. Aklım sadece şampiyonlukta. Başka hiçbir şeyi düşünmüyorum. Sezon sonu geldiğinde ise önce kulübümle masaya oturacağım" dedi.

Haberin Devamı

"HATA YAPMA LÜKSÜMÜZ KALMADI"
Selçuk, Kasımpaşa ile oynayacakları maçı çok önemsediklerini de vurgulayarak, "Bu maçın diğer maçlardan hiçbir farkı yok. Rakibimizin ligde bulunduğu konumun bizim için hiçbir önemi yok. Bu aşamadan sonra lig sonuna kadar oynayacağımız tüm maçların final havasında geçeceğini biliyoruz. Bunun bilincinde olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaşadığımız puan kayıpları bize çok iyi bir ders oldu. Artık hata yapma lüksümüz kalmadı. Biz kazanacağız ve rakiplerimizin de kaybetmesini bekleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

YATTARA'DA GERİ SAYIM SÜRÜYOR!
Trabzonspor'la olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Yattara, takımda kalmak için kendisini ispatlamak zorunda olduğunun farkında. Antrenmanlarda oldukça hırslı olan Gineli futbolcu, teknik direktör Şenol Güneş'ten forma şansı bekliyor. Yattara, Trabzonspor'da mutlu olduğunu belirterek, "Bu sezon takıma çok önemli katkılar yapamadığım bir gerçek. Ama ligin bitimine daha uzun bir süreç var ve bu aşamadan sonra bende bu takımın bir parçası olmak istiyorum" dedi.

Haberin Devamı

ARTIK YÖNETİCİLER DE SUSACAK, SADECE SİTE KONUŞACAK
Önce Teknik Direktör Şenol Güneş, ardından yöneticilerin konuşmama kararı almasının ardından gerekli açıklamaların tümünün kulübün internet sitesinden yapılacağı belirtildi. Yönetimin bu kararı alarak tek sesliliği sağlamayı amaçladığı öğrenilirken, bundan sonraki süreçte hakem hatalarının devam etmesi durumunda çok daha sert açıklamaların yapılabileceği öğrenildi.

KOCAELİ YOLCULUĞU YARIN
Öte yandan Trabzonspor, sahasının kapalı oluşu nedeniyle Kocaeli'nde oynayacağı Kasımpaşa maçı için yarın saat 13.00'da Anadolu Jet'e ait tarifeli uçakla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na gidecek. Buradan karayolu ile Kocaeli'ne geçecek olan bordo - mavililer, maçın ardından Pegasus Havayolları'na ait tarifeli uçakla 23.30'da Trabzon'a dönecek. Bordo -mavili kafileyi havalimanında kalabalık bir taraftar topluluğunun karşılaması bekleniyor.

ORHAN ŞAM GÖZ HAPSİNDE
Trabzonspor'un sezon başında transfer etmek istediği ancak skandal doping olayı nedeniyle transferi gerçekleşmeyen Gençlerbirliği'nin başarılı sağ kanat oyuncusu Orhan Şam göz hapsine alındı. Bordo - mavili yönetimin bu futbolcuyu sezon sonunda kadrosuna katmak için şimdiden girişimlere başlamayı planladığı öğrenilirken, Orhan Şam'ın en kötü günlerinde kendisine sahip çıkan Gençlerbirliği kulübünün onay vermesi durumunda, Trabzonspor'a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Haberin Devamı

YUNUS EMRE SEL - TRABZON / DHA

YORUM YAZ